Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Στον ύπνο μου είδα ότι έφαγα αράχνη

Σήμερα είδα στον ύπνο μου ότι έφαγα μια αράχνη. Μάλιστα έκατσα σε μια καφετέρια με φίλους, και λέγαμε να πάρουμε κάνα σάντουιτς ή κάτι τέτοιο. Είχε εκτός των άλλων και σαλάτες και αράχνη. Κι εγώ πήρα την αράχνη.
Και μου δίνουν το πιάτο με την αράχνη σ' ένα υπόστρωμα από μαρούλι (και με κάτι άλλα σαλατικά γαρνιτούρα). Η αράχνη ήταν σχετικά μικρή, ήταν μόνο μία, είχε απ' ότι θυμάμαι 20€, ήταν άσπρο βρώμικο σε χρώμα (όπως τα μανιτάρια περίπου). Ήταν στο πιάτο ανάποδα, με τα πόδια διπλωμένα και κομμένο το κεφάλι. Δεν κατάλαβα αν ήταν ψημένη ή ωμή, δεν κατάλαβα τί γεύση είχε ακριβώς. Πάντως απ' τη στιγμή που ξύπνησα και για 2 ώρες μετά σκεφτόμουν σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνω εμετό.

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Σενάριο για τσόντα-splatterιά

Βρισκόμαστε στο 650 μ.Χ., κάπου στη δυτική και ψιλοβόρεια Ευρώπη. Ο "πολιτισμένος" κόσμος βρίσκεται υπό την κατοχή του Χριστιανισμού και όλοι είναι αμαρτωλοί και πρέπει να πέσει φωτιά να τους κάψει. Υπάρχει γενικά φεουδαρχία.
Είναι ένα φέουδο. Είναι φεουδάρχης ένας, είναι η γυναίκα του, είναι και η κόρη του. Δύο παρενθέσεις. Είναι, γιατί αν δεν ήταν δε θα την ανέφερα. Δεύτερη παρένθεση (-()-): είναι κάπου στα 13, σχετιά περιζήτητη νύφη για την εποχή της.
Είναι ένα άλλο φέουδο. Δίπλα και κατά προτίμηση δυτικά από το φέουδο που αναφέρω στην προηγούμενη παράγραφο.
Τέλοσπάντων. Φεουδαρχία. Σκοτεινοί χρόνοι. Οι άνθρωποι ζουν κατά μέσο όρο 35 χρόνια, χέζουν κάτω απ' το παράθυρο της καλύβας τους ή αν είναι τυχεροί σε τσουκάλι που κρατάει ο δούλος. Οι χωρικοί πληρώνουν δυσβάσταχτους φόρους στους αφέντες τους, ή, αν δεν τους φτάνει η σοδειά για να πληρώσουν τους φόρους (που έτσι γινόταν συνήθως διότι εκείνη την εποχή όλα ήταν λάσπες και του πούτσου καλλιεργημένα και το καλοκαίρι φυλλοξήρα και ξυρασία) βασανίζονταν και μετά παλουκώνονταν και αν ήταν τυχεροί πέθαιναν.
Λοιπόν ο κακός [όλοι κακοί ήταν εκείνη την εποχή αλλά τέλοσπάντων (και λέω ότι ήταν όλοι κακοί εκείνη την εποχή διότι και οι χωρικοί που παλουκώνονταν είχαν σκυλιά-γατιά, κι όταν αυτά γεννούσαν κουταβάκια-γατάκια τα σκότωναν, τα πνίγανε ή τα κόβαν με τσεκούρι)], αυτός από το δυτικό φέουδο, αποφασίζει ν' απαγάγει τη φεουδαρχοπούλα.
Στέλνει λοιπόν 4 άντρες και το μαύρο ιππότη. Και αφού αυτοί περνάν στο φέουδο του αποδίπλα, σφάζουν όποιον βρουν στο δρόμο τους (κυρίως χωρικούς-μόνο χωρικούς διότι τίποτ' άλλο εκείνη την εποχή δεν υπήρχε) και λίγους απ' τους 10 "άντρες" που είχε ο άλλος φεουδάρχης για να προστατεύεται (ο μαύρος ιππότης δεν είναι μάυρος, δηλαδή αφρικανός, απλά η πανοπλία του είναι μαύρη - αυτό μας επιτρέπει ασφαλώς να συμπεράνουμε ότι η πούτσα του δεν υπερβαίνει τους 17 πόντους).
Φτάνουν στο κάστρο του φεουδάρχη. Ο μαύρος ιππότης κόβει το δεξί χέρι του φεουδάρχη. Τον κόβει και στην κοιλιά και φαίνονται δύο άντερα. Μετά κατεβαίνει απ' το άλογο και τον γαμάει από κώλο και από άντερο (ο φεουδάρχης στο μεταξύ πεθαίνει). Οι υπόλοιποι βιάζουν τη φεουδάρχισσα και το γιό του φεουδάρχη που είναι 7. Καβαντζώνουν τη φεουδαρχοπούλα που είναι 13 και περιζήτητη νύφη και φεύγουν.
Επιστροφή στο φέουδο του κακού φεουδάρχη, ο οποίος βάζει τον παπά του να τους παντρέψει. Κατόπιν πηδάει τη φεουδαρχοπούλα μιά φοά, αφού βάλει το σιδερά του να της βγάλει το στρινγκ (τότε το στρινγκ ήταν σιδερένιο και το λέγαν ζώνη αγνότητας). Προφανώς μετά παλουκώνει το σιδερά του. Μετά παραβρίσκεται στην ιερά εξέταση και καίει 4-5 μάγισσες, κόβει τα χέρια κι από 3-4 κλέφτες και τους κρεμάει ανάποδα να στραγγίξουν. Κατόπιν ξαναπηδάει τη μικρή.
Η μικρή γκαστρώνεται αλλά επειδή είναι μόνο 13 παθαίνει ρήξη μήτρας και πεθαίνει στη γέννα. Έτσι βγάζει εκτός από όλη τη μήτρα της, μαζί ένα νεφρό, 3 μέτρα άντερο και φαίνεται και το μισό συκώτι. Το μωρό επιβιώνει 3 μέρες μετά, αλλά το σκοτώνει ο κακός φεουδάρχης πάνω στην οργή του διότι είναι κοριτσάκι και δε μπόρεσε ν' αποδείξει τον αντρισμό του.
Μετά από (1800-750=1050 και 3 γενιές τα 100 χρόνια περίπου, μετά 9 γενιές ας πούμε) 1050 χρόνια, ο απόγονος του κακού φεουδάρχη κάνει πρωκτικό σεξ με γκέυ μακακομπαμποίνο και παθαίνει AIDS και ψοφάει.
Ήταν εφευρέτης του AIDS.